Sensi Plus Therapeut & Psychosociaal Therapeut & Systemische Opsteller

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Norma Teunissen, geboren in 1962. In 2006 kwam Sensi-Therapie op mijn pad, ik ben gestart met de opleiding voor Sensi-Therapeut en sinds die tijd heb ik al veel mensen mogen behandelen met mooie resultaten. In 2010 heb ik de vervolgopleiding gedaan tot Sensi-Plus-Therapeut en nog meer mooie technieken geleerd om mensen in hun totaliteit te kunnen behandelen. Ik ben me bij blijven scholen met de modules: Sensi Voedingsplan in 2012, Sensimodule in 2014 en de Sensi Intence in 2017. Vanaf 2017 volg ik jaarlijks bijscholingen voor Sensitherapie/ Psychosociale Basiskennis en Medische Basiskennis.

Mijn liefde voor dit vak, mensen helpen balans te vinden in hun leven, zowel lichamelijk als geestelijk, heeft zich door de jaren heen versterkt. Dit maakte dat ik in 2011 ook een HBO opleiding ben gaan volgen in psychologie en communicatie bij Psychodidact. Ik heb de opleiding Stressmanagement CCC Professional (Coaching Counseling Conflictbemiddeling) succesvol afgerond in 2015 en ben nu naast Sensi-Plus-Therapeut ook Psychosociaal Therapeut (Stressmanager). In november 2017 heb ik het Post HBO jaar Stressmanagement CCC Senior behaald, waardoor ik de titel Psychodidacticus mag voeren en schoolcounselor ben bij Psychodidact.
In mei 2021 heb ik mijn diploma op HBO niveau behaald voor systemisch werken.

De Sensi-Therapie gaat uit van een holistische aanpak, lichaam en geest beïnvloeden elkaar. Psychosociale therapie sluit hier perfect bij aan. De kennis die ik heb opgedaan betreffende psychologie, denkstijlen van mensen, NLP, gesprekstechnieken en systemisch werk, ondersteunen de Sensi behandeling. Het is mooi te zien wat deze combinatie doet met mensen, het geeft een stuk bewustwording. Hierdoor gaan mensen anders in het leven staan wat weer een positieve invloed heeft op hun lichamelijke klachten. Ze worden energieker en kunnen beter grenzen aan geven. Mensen gaan hun eigen kracht zien en voelen, met als resultaat meer balans en rust in hun leven. Neem gerust contact op als u hier meer over wilt weten of een afspraak wilt maken voor een consult.

Met hartelijke groeten,

Norma

Een kijkje in mijn behandelkamer.

Ingang van de praktijk

Vragen of interesse? Bel of mail gerust!
06 405 68 103
info@normasense.nl

Adres

Beerseweg 19A, 5443 NL, Haps