Ook benieuwd hoe men het ervaart?

Wil jij net als de persoon hieronder jouw gevoelens en gedachten kwijt over NormaSense? Stuur dan een mail naar: info@normasense.nl.  Jouw reactie kan dan op deze site worden geplaatst!

Karin

Vorig jaar heb ik Sensi-Therapie gevolgd bij Norma Teunissen. Ik heb me nooit eerder verdiept in alternatieve geneeswijzen of behandelingen en heb het altijd maar een beetje zweverig gevonden. Maar ik hoorde zoveel positieve dingen over Sensi- Therapie dat ik het erop gewaagd heb, en… het was een bijzondere ervaring.

Ik voelde me al een tijd lang erg gejaagd en niet lekker in mijn vel. Constant het gevoel dat mijn ogen heel wild stonden. Sensi- therapie heeft erg veel voor mij gedaan en gaat veel dieper dan dat je zou verwachten. Mijn gejaagdheid kwam voort uit het gevoel van alles perfect voor elkaar willen hebben, mijn huis, gezin, werk, kortom alles. Dat wist ik eigenlijk wel, maar het bleek dat het iets is dat er bij mij al heel lang in zit, het gevoel de perfecte dochter, moeder en echtgenote te willen zijn. Je staat er niet bij stil dat je dit van je ouders en grootouders meekrijgt. De therapie heeft dat heel duidelijk gemaakt.

Na de behandeling was er een gevoel van acceptatie, tevreden zijn met wie je bent en waarom je zo bent, heel verhelderend. Ook voel ik me veel relaxter, kan zaken beter relativeren en neem niet meer alle leed op mijn schouders. Ik kan nu beter mijn grenzen aangeven en kan me beter voor dingen afsluiten. En nog belangrijker ik kan meer genieten van mijn kinderen!

Ik heb de eerste behandeling bijna alles doorlopen: harmonie herstellen, drukpuntmassage, holistic pulsing, EFT en edelsteentherapie. Ook heb ik druppels geslikt en draag ik nu altijd een edelsteen. Na de eerste behandeling heb ik twee dagen een beetje zwevend doorgebracht, super ontspannen, heerlijk!

Omdat ik bang was dat ik mijn perfectionisme op mijn oudste dochter overbracht heb ik haar ook laten doormeten. Mijn dochter was erg onzeker en erg gevoelig over wat anderen van haar dachten. Sinds de therapie, die ze als heel fijn heeft ervaren, gaat het stukken beter met haar. Ze is veel zekerder van zichzelf en is niet meer zo snel van haar stuk gebracht door opmerkingen van anderen en ze zit heerlijk in haar velletje. Ze heeft zelfs met Kerst op school het kerstverhaal voorgelezen tijdens het toneelstuk, nou dat had ze eerst nooit gedaan, veel te eng! Een mijlpaal dus en een enorme opsteker voor haar!

In totaal zijn we allebei twee keer geweest. Na de tweede sessie voelde ik me weer helemaal lekker en sindsdien heb ik het gevoel dat ik mezelf weer heb teruggevonden. Een fantastische ervaring die iedereen zichzelf zou moeten gunnen, omdat je in deze drukke tijden maar weinig stilstaat bij wat je doet en waarom je het zo doet!

Het mooie en ook bijzondere van deze therapie is dat er in je onderbewustzijn iets wordt wakker geschud en hersteld wordt. Je merkt direct resultaat, het zit ‘m vooral in kleine dingen waarvan je achteraf denkt “dat zou ik eerst nooit gezegd of gedaan hebben”. Omdat je niet bewust met verandering bezig moet zijn, werkt het ook zo ontzettend goed bij kinderen. Het is heel wonderlijk hoe rustig mijn dochter daar op de behandeltafel lag alsof ze voelde dat ze het nodig had en dat het haar zou helpen.

Kortom een hele fijne therapie met direct resultaat en een deskundige therapeute die je een heel vertrouwd gevoel geeft, niet oordeelt of haar mening oplegt en heel goed weet waar ze mee bezig is.

 

Ine

Hallo Norma,

Vorig jaar ben ik op aanraden van een vriendin naar jou toe gegaan, ik zat op dat moment helemaal niet goed in mijn vel. De hartelijke ontvangst, het gesprek en de eerste behandeling deden wonderen, ik ging als een ander mens de deur uit. Ik ben daarna nog drie keer bij je geweest voor herhaalbehandelingen en ook al die andere keren voelde ik me zoveel lichter. De holistic pulsing met name vond ik erg goed.

Tot op heden ben ik, mede ook door de gesprekjes over hoe je de dingen ook kunt doen, goed in balans. Ik ga je zeker aanbevelen in mijn vrienden-kennissenkring.

Lieve groeten, Ine

 

Anoniem

Ik vond het een bijzondere ervaring vanmorgen. Op een bepaalde manier best confronterend, maar daardoor juist erg leerzaam. Dingen die ik over mezelf eigenlijk wel wist werden door wat je deed eens extra onder de aandacht gebracht en vooral de uitwerking die het op mijn hele “zijn” heeft, is me duidelijker dan voorheen. Je laat me stilstaan bij gevoelens en eigenschappen die ik normaal wegdruk of negeer. Het is voor mij nu meer “tastbaar” en op die manier beter te begrijpen. Je legt de vinger exact op de spreekwoordelijke zere plekken.

Bovenal vond ik het heel ontspannend en ik voel me op dit moment anders dan anders. Ik kan alleen nog niet echt ontdekken wat er nu anders is, maar het zal me in de loop der tijd ongetwijfeld duidelijker worden allemaal. Ik kijk hoopvol uit naar hoe het zich verder zal ontwikkelen, of eigenlijk naar hoe IK me verder zal ontwikkelen.

Je bent een warm en lief mens…

Dank je wel.

 

Leon

Als psycholoog heb ik mijzelf flink uitgeplozen. Hierdoor wist ik waar mijn knelpunten zaten, maar erover praten en denken werkte slechts een beetje. Sensitherapie bracht mij echter in contact met de gevoelens en blokkades in mijn lichaam.

Op dit moment ervoer ik vier sessies en merk een hoop verandering! Tijdens de eerste sessie ontving ik onder andere drukpuntmassage. Dit is echt de perfecte manier om, letterlijk, de vinger op de zere plek te drukken. Thema’s zoals vertrouwen, angst voor de dood en loslaten kwamen aan bod. Deze thema’s kende ik echter al dankzij zelfonderzoek tijdens mijn psychologiestudie. Hierdoor merkte ik weinig effect van de eerste sessie.

De tweede sessie was echter een ander verhaal. Tijdens deze sessie kreeg ik holistic pulsing: een soort rol/massage techniek waarbij lichamelijke blokkades aan het licht komen. Na de sessie maakte ik op de markt spontaan een grap tegen een dame achter de producten. Nu lijkt dit natuurlijk niets bijzonders. Echter, ik doe dit normaal nooit bij vreemden en van vrouwen word ik nog zenuwachtiger!

Tot nu toe ben ik een stuk meer ontspannen in contact en meer mijzelf. Het is nog niet perfect, maar wat fijn om minder spanningen te voelen.

Bedankt Norma.

Vragen of interesse? Bel of mail gerust!
06 405 68 103
info@normasense.nl

Adres

Beerseweg 19A, 5443 NL, Haps